Vecka 22

Nu är det inte många dagar kvar av terminen. Kommande vecka kommer vi i stora drag att slutföra påbörjade arbetsuppgifter. Vi repeterar även sångerna inför avslutningen, som även är veckans läxa.

Skolavslutningsdagen (torsdagen den 8/6) kommer eleverna på Fyren att få sovmorgon till 9.00. Vi kollar närvaron då och ringer som vanligt efter 15 min, fritids är öppet som vanligt under morgonen. Vi kommer att vara ute och leka stora delar av dagen och önskar att eleverna anpassar sin klädsel. Det kommer att finnas tid för ombyte innan avslutningen börjar.

OBS!! Påminnelse att anmäla sommaromsorg. I nuläget är det fortfarande många som inte fyllt i formuläret. Vänligen gör detta snarast (senast 30/5). Detta gäller alla även de som lämnat in uppsägelse av fritidshemsplats och de som inte har något behov av sommaromsorg. Länk finns på skolans hemsida, klicka HÄR för att komma dit. Länken hittar du längst ner i den gröna rutan till höger.

 

Vecka 22

Måndag: Musik 8.00

Tisdag:

Onsdag: Idrott

Torsdag: Slöjd 8.00

Fredag: Idrott 8.00

Läxa: Lär dig avslutningssångerna utantill (skickas hem under måndagen) finns även här: Solen glimmar, text ,  Sun is shining text

 

Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *